Aftrap PK nadert met rasse schreden

Met nog een paar dagen te gaan tot de start van het Persoonlijk Kampioenschap is het aantal aanmeldingen met 27 bijna gelijk aan dat van vorig jaar. De hoop is dat er op de valreep toch nog een paar deelnemers zich aanmelden om de grens van 30 te helpen passeren en dat kan tot op de dag van de eerste ronde, aan de zaal.

Het spijtige nieuws is dat regerend kampioen Lars Vistisen andere verplichtingen heeft en zijn titel niet zal kunnen verdedigen.

De voorbereidingen zijn intussen in volle gang en de twee gloednieuwe elektronische borden van de HSB zullen ingezet gaan worden om twee potentieel interessante partijen online te kunnen volgen aan het thuisfront. Misschien nog wel het spannends voor de organisatie, want dit is de eerste keer dat partijen uit het Persoonlijk Kampioenschap 'live' op het web komen. Toeschouwers in speellocatie De Kameleon aan het Veldzicht in Den Haag zijn uiteraard ook van harte welkom.

Zie verder de kalender.

Plaats een reactie

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van auto.