Het 64e Westlands Druivenschaaktoernooi

De opening van het schaakseizoen wordt traditioneel gehouden in het Westland. Dat is dit jaar niet anders. Aan het eind van de zomer wordt tijdens het Druivenschaaktoernooi alvast geoefend voor het echte werk. Gezelligheid staat centraal waarbij gelouterde clubschakers en thuisschakers samen spelen om de prijzen. Deze 64e editie spelen wij als vertrouwd in het gebouw De Kandelaar, Dijkweg 19 in Naaldwijk op vrijdag 24 augustus,  dinsdag 28 augustus en vrijdag 31 augustus. Inschrijven kan via http://www.druivenschaaktoernooi.nl/ of telefonisch bij Sandra van den Berg, tel 010-592 2575.
Het toernooi bestaat uit een jeugdtoernooi voor spelers tot en met 16 jaar en een seniorentoernooi dat open staat voor iedereen, clubschaker of thuisschaker.
De senioren beginnen om 19.30 uur, de jeugdspelers om 19.00 uur. De kosten voor dit toernooi bedragen slechts € 3,– voor jeugdspelers en € 5,– voor senioren. De kosten voor teams bedragen € 5,– per team. Jeugdteams mogen gratis meedoen. Naast drie gezellige avonden krijgt iedere deelnemer Westlandse druiven en de helft van de deelnemers wint een fraaie prijs.

Plaats een reactie

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vliegtuig.