HSB-jeugdtrainingen seizoen 2018-19

Op zondag 16 september wordt weer begonnen met de HSB-jeugdtrainingen voor alle spelers die graag serieus aan de slag willen en beter willen gaan schaken. De opzet is aangepast naar het landelijke gebruik: verschillende groepen gebaseerd op speelsterkte ter grootte van ongeveer 8 deelnemers met een verschillende start- en eindtijd.

Voor komend seizoen zijn de volgende groepen samengesteld:
Groep 1 is voor deelnemers uit stap 3(+) of lager (als indicatie kan gebruikt worden een speelsterkte lager dan Elo 800).
Groep 2 is voor deelnemers uit stap 4 of hoger (als indicatie kan gebruikt worden een speelsterkte hoger dan Elo 800).

Beide groepen zullen les krijgen van Alexander Cupido, een ervaren schaker uit de HSB die al meerdere seizoenen in de KNSB-competitie heeft gespeeld en daarnaast ook nog ervaring heeft met het lesgeven aan zowel beginnende als gevorderde jeugdschakers.
Mocht het aantal aanmeldingen (ver) afwijken van de verwachting, kan de opzet veranderen. In geval van meer aanmeldingen kan er een extra trainer worden aangetrokken om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen, terwijl bij minder aanmeldingen een groep kan vervallen.
 
Groep 1 zal les krijgen van elf uur ‘s ochtends tot twee uur ‘s middags. Daarna is de beurt aan groep 2 die les zal krijgen van half drie tot half zes ’s middags. De indeling zal tijdig voor de eerste les bekend worden gemaakt aan de schakers en ouders per e-mail. Deze kan na de eerste les nog worden aangepast.
Voor beide groepen bedraagt de bijdrage 180 euro.

De geplande zondagen voor de trainingen zijn: 16 september 2018, 7 oktober 2018, 4 november 2018, 25 november 2018, 16 december 2018, 10 februari 2019, 17 maart 2019, 14 april 2019 en 12 mei 2019. Een eventuele reservedatum zal, indien noodzakelijk, in de loop van het seizoen worden vastgesteld in overleg met de deelnemers.
De locatie is ook nu weer het Nationaal Schaakgebouw, Van Speijkstraat 1 te Den Haag.

Voor overige informatie of aanmelding kunt u altijd een mailtje sturen naar
maxkanbier@gmail.com

Plaats een reactie

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vliegtuig.