Rapidkampioenschap voor teams

Op zaterdag 25 mei zal de 3e editie van het rapidkampioenschap voor teams worden gehouden. Net als de vorige twee keer is er gekozen voor de open variant, waardoor er zowel verenigingsteams uit alle regio’s, als vriendenteams mee kunnen doen.

Het hoogst eindigende team van een HSB-vereniging zal de titel ‘Rapidkampioen clubteams 2019’ krijgen, alsmede een geldprijs. Ook is er een ratingprijs voor een team met een lagere gemiddelde rating; waar de lijn wordt getrokken zal afhangen van de sterkte van de deelnemende teams. Verwacht wordt dat die ergens tussen 1600 en 1700 zal liggen.

De aanmeldingen zijn te vinden op de site van organiserende vereniging Haeghe Ooievaar. Er kunnen nog heel wat teams bij. Doet uw vereniging ook mee met een team?

Plaats een reactie

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van hart.