Stertraining HSB jeugd met 2de trainer

Op zondag 4 oktober gaat de HSB weer beginnen met de regionale trainingen. Omdat we in kleine groepjes werken met jonge en getalendeerde schakers zien wij weinig hindernissen met Corona en kijken wij graag naar de toekomst met onze jeugd.

Wegens het grote succes van vorig seizoen bieden wij dit jaar twee extra groepen met acht plekjes aan voor trainingen van twee uur bij ervaren trainer Rik Pronk.

Gemotiveerde schakers mogen zich per mail melden bij Max Kanbier, jeugdleider@haagseschaakbond.nl . De eigen bijdrage is 160 euro voor 16 trainingsuren.

De twee groepen zullen gevormd worden op speelsterkte.

De eerste groep is van 12:45 tot 14:45 voor jonge schakers met een spelniveau van stap 2/2 extra/2+. De tweede groep is van 15:00 tot 17:00 voor schakers met een niveau vergelijkbaar met stap 3/3 extra/3+. Voor jeugdschakers buiten deze groep kan in overleg gekeken worden naar de mogelijkheden.
Beide groepen zullen training krijgen van ervaren trainer Rik Pronk. Rik geeft trainingen aan niveaus variërend tussen beginnende schoolschakers en ervaren clubschakers.

Mocht het aantal aanmeldingen afwijken van de verwachtingen dan kan ik deze opzet nog geschoven worden door een extra groep toe te voegen of de groepen samen te voegen. De insteek is tussen de 6 en 8 schakers per groep te hebben.

De geplande zondagen voor de trainingen zijn: 4-10, 1-11, 22-11, 13-12 (allen 2020), 7-2, 7-3. 21-3 en 11-4 of 18-4 (allen 2021). Eind 2020 zal duidelijk zijn wat de laatste datum wordt.
De trainingen zullen gegeven worden in het NSG, Nationaal Schaakgebouw, Van Speijkstraat 1 te Den Haag.

Mocht wegens Corona de stertraining niet door kunnen gaan, dan zullen we gebruik maken van een reserve datum eind mei of medio juni 2021, op zoek gaan naar nieuwe data of de eigen bijdrage naar ratio terugstorten.

Aanmelden kan tot 20 september, echter kunnen groepen natuurlijk eerder vol stromen.
Voor vragen of aanmeldingen kunt u mailen naar Max Kanbier, jeugdleider@haagseschaakbond.nl

Plaats een reactie

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.