Schaakcafé kan wat hulp gebruiken

Schaakhuis En Passant (let wel, we bedoelen het schaakcafé, niet de gelijknamige club) begint 2021 veelbelovend. Na jaren inspanning zijn alle vergunningen verkregen om het verouderde onderkomen een stevige renovatie te geven. Een deel van de benodigde gelden komt uit subsidies, maar er is meer nodig.
Er is een crowdfunding gestart om een eigen bijdrage van 10.000 euro bij elkaar te krijgen. De HSB steunt dit initiatief van harte en roept iedereen die een gemoderniseerd denksportcentrum in hartje Den Haag een warm hart toedraagt op om naar draagkracht een bijdrage te doen.
De pagina van de crowdfunding is hier te vinden.

Plaats een reactie

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.