Tornelo testtoernooi

 De KNSB lanceert een nieuw platform, Tornelo. Daar zitten nog wel wat stappen bij en het is niet mogelijk om een vrij potje te schaken zoals we kennen van andere platforms. Daarom een HSB test toernooi. Bedoeld voor jeugd, maar niet uitsluitend jeugd. Ouders en senioren mogen ook meedoen om te kijken of hun account werkt.  
Op zaterdag 27 maart om 11 uur zal er een HSB testtoernooi zijn, te bereiken via deze link. Maak een account aan en doe gerust een potje mee. Omdat het toernooi is om te testen en maar een ronde is zullen we aanwezige spelers paren volgens het 1-2, 3-4 systeem. Om jezelf aanwezig te melden moet je binnen een uur voor het toernooi een vinkje ‘Ready’ aanvinken. 

De gehele procedure om een account aan te maken is te vinden onder de uitnodiging voor het PJK.

Wij hopen vooral de jeugd en/of hun ouders te trekken naar deze toernooien wegens de belangrijke PJKs die in de dagen/weken hierna online op Tornelo georganiseerd zullen worden. Senioren zijn welkom om hetzelfde systeem te testen voordat de KNSB beker start op 3 april.

 
 

Plaats een reactie

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.