HSB D kampioen is David Madularea

 David Madularea heeft het eerste online HSB PK gewonnen. In de D categorie wist hij met 6 uit 7 zijn concurrenten voor te blijven en daarmee naast het HSB kampioenschap een van de 5 NK tickets binnen te halen.  
Op zondag 28 maart is er voor het eerst een officieel HSB kampioenschap online gespeeld. Dat deden we op het platform Tornelo met 16 deelnemers.
David Madularea wist met 6 uit 7 het kampioenschap binnen te halen. Op een halve achtervolgd door Prayan Sai Kumar. Luka Wink was de enige die van David wist te winnen en kon op die manier met 5 uit 7 de derde plek bemachtigen. Hij bleef daarmee op weerstandspunten voor op Noah Ritzerveld. 
De top drie wist zich te plaatsen voor het NK D later dit jaar. Wij wensen daar David, Prayan en Luka veel succes.
Ook bij de meisjes waren 2 plekken te vergeven. Laura werd mooi 6de met 4 punten en werd daarmee het beste meisje. Zahra heeft zich als tweede meisje ook geplaatst voor het NK. 
De prijzen zullen op het eerst komende fysieke toernooi worden uitgedeeld. We hopen daar alle deelnemers te zien en misschien ook wel de nieuwe Nederlands kampioen(e) kunnen eren.

Het toernooi verliep verder geruisloos vanuit organisatorisch oogpunt. In de toekomst zullen we wel een zoom meeting proberen te openen waar vragen aan de organisatie gesteld kunnen worden.

Plaats een reactie

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.