Zondag 25 april HSB BO teams halve finale

Op zondag 25 april organiseert de HSB een halve finale voor het BO team kampioenschap. Iedereen die naar school gaat in het gebied tussen Wassenaar, Zoetermeer, Delft en Westland is welkom om deel te nemen. Deelname is nog steeds gratis!
Voor meer informatie, open de uitnodiging of dit artikel.  

Dit jaar organiseert de HSB een open halve finale op Tornelo. Open omdat het nu niet noodzakelijk is om je via een lokale voorronde te plaatsen. Die plekken gaan nu rechtstreeks naar de finale omdat we de opzet van 16 en 32 teams loslaten voor dit seizoen.

Je kan je dit seizoen ook individueel inschrijven onder vermelding van naam en school. Voor de kwalificatie nemen we de beste 4 spelers van een school waarbij afwezige spelers dus als 0 punten gezien wordt. 
We hopen veel spelers te zien, voornamelijk uit Delft, Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, en Wassenaar waar dit seizoen helaas geen lokaal toernooi georganiseerd zal worden. 

Plaats een reactie

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.