Open Zomervariantentoernooi, van ma. 12-7 t/m 23-8

In de vakantie (van maandag 12 juli tot en met 23 augustus) organiseert de Delftsche Schaakclub elke maandagavond het Open Zomerschaakvariantentoernooi, om ‘de zomer door te komen’. Zeven achtereen­volgende avonden behandelen even zo vele gastsprekers een interessante opening. Een uitgelezen kans om leuke nieuwe openingsideeën op te doen dus.

Na een korte uitleg van ongeveer twintig minuten gaan de deelnemers met een uitgangstelling aan de slag in twee rapidpartijen. Bedenktijd is 30 minuten per persoon per partij. Er wordt eenmaal met wit, en eenmaal met zwart gespeeld, tegen een ongeveer gelijkwaardige tegenstander.

Tijdens en na de partijen is er uiteraard tijd om na te praten, of vrij te schaken. Gezellig en leerzaam. Wil je meedoen, zorg dan om uiterlijk 20:15 uur op de betreffende avond aanwezig te zijn. De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, vooraf opgeven is niet nodig!

Locatie
Het Open Zomerschaaktoernooi vindt plaats in de vaste locatie van de Delftsche Schaakclub, duWo Denksportcentrum, Zusterlaan 114 te Delft.

Tijdschema
19:45-20:15 ontvangst
20:15-20:45 uitleg over de opening
20:45-21:45 ronde 1
21:45-22:45 ronde 2

Inlichtingen
Ted Barendse 06-42140566
Tjerk Albregtse, 06-8325893

Meer informatie over onze activiteiten? Kijk op onze homepage www.delftseschaaksite.nl of kom langs op een van de clubavonden.

Plaats een reactie

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.