Stertraining HSB 2021-2022

Op zondag 3 oktober wil de HSB weer beginnen met de regionale trainingen. Deze zijn voor gemotiveerde schakers die graag extra training willen en 2 uur (met een pauze) geconcentreerd willen werken. We zullen proberen twee groepen te vormen gebaseerd op speelsterkte en met een beoogde grootte van 8 deelnemers. Dit zorgt voor een gelijkmatig niveau en veel persoonlijke aandacht.

De eerste groep is van 12:45 tot 14:45 voor jonge spelers die schaken op stap 2/2 extra/2+ niveau en de tweede groep van 15:00 tot 17:00 voor spelers met een niveau vergelijkbaar met stap 3/3 extra/3+. Voor schakers die net buiten deze groepen vallen kan per geval gekeken worden naar de mogelijkheden.

Beide groepen zullen les krijgen van ervaren trainer Rik Pronk. Rik is een professioneel schaaktrainer en geeft trainingen aan jeugdspelers van variërend niveau, van beginnende schoolschakers tot ervaren clubspelers.

Mocht het aantal aanmeldingen (ver) afwijken van de verwachting, kan de opzet veranderen. In geval van meer aanmeldingen kan er een extra groep worden gecreëerd om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen terwijl bij minder aanmeldingen een groep kan vervallen.

Voor beide groepen bedraagt de bijdrage 160 euro voor 8 trainingen van 2 uur, dit bedrag graag voor de eerste training overmaken naar NL68 ABNA 0812 6304 16 t.n.v. Haagse Schaakbond

De geplande zondagen* voor de trainingen zijn: 3 oktober 2021, 7 november 2021, 28 november 2021, 19 december 2021, 6 februari 2022, 14 maart 2022, 3 april 2022 en 24 april 2022. Een nieuwe datum zal worden ingepland wanneer nodig door ziekte of afwezigheid van de trainer.

De locatie is het Nationaal Schaakgebouw, Van Speijkstraat 1 te Den Haag.

*Mocht wegens corona om wat voor reden ook de stertraining niet door kunnen gaan dan zullen we gebruik maken van de reservedatum, op zoek gaan naar nieuwe data of de bijdrage naar rato voor het gemiste aantal trainingen terugstorten.

Voor overige informatie of aanmelding kunt u altijd een mailtje sturen naar jeugdleider@haagseschaakbond.nl, aanmelden bij voorkeur voor 15 september.

Plaats een reactie

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.