Schaaksimultaans Sportcampus Zuiderpark Den Haag

Komend weekend zal er weer fysiek geschaakt worden in Den Haag. In de Sportcampus (Zuiderpark) in Den Haag zullen ruim 220 deelnemers strijden in Zeskampen.
De schaakwedstrijden zijn onderdeel van het Olympisch Festival (23 juli – 8 augustus) in Den Haag. De Sportcampus is de plek waar de Denksporten plaatsvinden (30 juli – 1 augustus).
Samen met de andere Denksportbonden Go-, Dam-, Bridge en Othello bond is de Schaakbond daar actief.

Zo organiseren wij een extra programma met schaaksimultaans rondom het schaaktoernooi. De Nederlandse Toptalenten Kiri Arnold (rating 1801, 16 jaar), Rolinde Den Heijer (rating 1664, 16 jaar), Prajit Sai Kumar (rating 1811, 13 jaar) en Dana Verheij (rating 1941, 14 jaar) zullen op vrijdag 30 juli en zaterdag 31 juli simultaans verzorgen tussen 12.00-13.00 uur en 14.30-15.30 uur. Alle vier talenten doen ook mee aan het NK Jeugd dat op zondag 1 augustus in Almelo zal starten.
Iedereen wordt van harte uitgenodigd om aan een of meerdere van deze schaaksimultaans deel te nemen en de simultaangevers een laatste test te geven of ze klaar zijn voor hun NK. Er worden steeds twee simultaans gelijktijdig verzorgd aan maximaal 10 borden. Deelname is gratis, aanmelding kan vanaf een half uur voor aanvang ter plaatse. Neem vooral ook andere schaakliefhebbers mee. Er is geen leeftijdsgrens.
De simultaans vinden plaats bij de entree van de Sportcampus Zuiderpark, Mr Meester P. Droogleever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag

We hopen je vrijdag of zaterdag te zien.

Plaats een reactie

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.