Sv Wassenaar organiseert voor 4e keer het Open Kampioenschap van Wassenaar

Na een onderbreking vanwege corona zal er weer gestreden worden om het Open Kampioenschap van Wassenaar. Het toernooi bestaat uit 7 ronden: op 7 maandagen (18 oktober, 22 november, 20 december, 17 januari, 14 februari, 14 maart en 11 april) is iedereen van harte welkom in het Deijlerhuis, Hofcampweg 3, Wassenaar. Deelname is gratis. Start: 20.00 uur. Twee bye’s mogelijk. Voor de kampioen is er een wisselbeker en 100 euro. En natuurlijk de eer. Verder zijn er meerdere (geld)prijzen. Aanmelden (vóór 18 oktober) en informatie: ja.beijersbergen@kpnmail.nl. Zie ook de website van Sv Wassenaar: www.schaakclub-wassenaar.nl en de poster in de agenda.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.