Grand Prix 2 volgeboekt, maar met voorbehoud

Twee weken voordat de Grand Prix van SHTV gehouden zal worden zijn we al volgeboekt. Evenals bij het vorige toernooi is de deelnemerslimiet lager gesteld om zo veel mogelijk onderling afstand te kunnen houden. Het loopt storm na een jaar geen toernooien gehouden te kunnen hebben, maar we moeten nu vooruitlopend op advies van de KNSB een slag om de arm houden. We weten op dit moment niet hoe of in welke mate het tweede Grand Prix gehouden kan worden. Moeten we straks vragen om een QR-code en hoe zorgen we er met ons allen voor dat er weer 1,5 meter onderling afstand gehouden kan worden? Alle aanmelders worden zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.