Komende maandag snelschaakkampioenschap van Wassenaar

Na het Open kampioenschap van Wassenaar is het nu weer hoog tijd voor het Open

Snelschaakkampioenschap van Wassenaar. Vorig seizoen stond corona dit in de weg, maar nu wordt aan het eind van dit seizoen het Kampioenschap 2021-2022 op 2 mei gespeeld in het Deijlerhuis, Hofcampweg 3, Wassenaar.

Iedereen (clubschakers, maar ook thuisschakers) is van harte welkom. Er is geen inschrijfgeld en we spelen partijtjes met 5 minuten bedenktijd per persoon per partij. Geen extra bedenktijd per zet! We starten om 19.00 uur, zodat ook de jongeren mee kunnen doen. Er zijn diverse prijzen, ook voor schakers die niet zo bedreven zijn in het spel.

Aanmelding kan via info@schaakclub-wassenaar.nl. Op de avond zelf binnenkomen, mag ook, maar kom op tijd om nog ingedeeld te worden.

Nadere informatie op www.schaakclub-wassenaar.nl of via voorzitter Joop Beijersbergen: ja.beijersbergen@kpn.nl.

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vliegtuig.