Papieren KNSB-schaakblad komt terug!

Bericht van onze bondsraadafgevaardigden: Ted Barendse en Max Kanbier

Goed nieuws voor de liefhebbers van een schaakblad op papier. Dat is nog niet zo lang geleden om financiële redenen door de KNSB afgeschaft, maar uit de enquête van de HSB bleek dat veel leden een papieren blad misten. En dat werd gedeeld door veel meer KNSB-leden. De KNSB heeft geluisterd en het blad komt dus weer terug!

In de vergadering van de bondsraad van zaterdag 11 juni is besloten om een nieuw blad uit te brengen. Het blad is bedoeld voor de senior-leden (dus geen jeugdkatern) en alleen op papier verkrijgbaar. KNSB-leden kunnen zich op het blad dat 4 keer per jaar zal uitkomen, abonneren voor 10 euro per jaar. Voor niet-leden zal het blad in de winkel (voor een hogere prijs) verkrijgbaar zijn. Door een bijdrage te vragen voor het blad, zijn volgens de KNSB de financiële risico’s beperkt. Het gaat om een proef waarbij in het najaar waarschijnlijk het eerste nummer zal verschijnen. De eerste twee nummers zullen gratis zijn, het abonnement gaat per 2023 in. Nadere uitwerking door de KNSB volgt.

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vliegtuig.