Finale HSB Beker maandag 20 juni live te volgen.

Maandag 20 juni wordt de finale van de HSB beker gespeeld. Na drie rondes zijn DSC en Rijswijk als sterkste teams uit de bus gekomen en die zullen 20 juni om 20:00 op het Denksportcentrum in Delft mogen uitvechten wie zich een jaar lang “Kampioen van de HSB” mag noemen. Beide teams zullen ongetwijfeld in hun sterkst mogelijke opstelling aantreden en het zal dan ook een spannende strijd worden. DSC heeft op weg naar de finale afgerekend met RSC-Belgisch park, DD en Scheve Toren. Rijswijk had een bye in de eerste ronde en rekende in ronde 2 af met promotie en in ronde 3 met het toch ook sterke Botwinnik.

Niet iedereen zal de partijen in de speelzaal kunnen volgen, daarom zullen de partijen live uitgezonden worden. Op de volgende link https://lichess.org/broadcast/hsb-bekerfinale-dsc-rijswijk/round-1/s7fcM6HX zullen maandag de partijen te volgen zijn. De partijen beginnen om 8 uur in de avond en er kan gebruikgemaakt worden van de Lichess chat functionaliteit om je favoriete team aan te moedigen.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van ster.