Westlands Druivenschaaktoernooi terug van weggeweest

Na twee jaar afwezigheid wordt dit jaar weer ouderwets het Westlandse druivenschaaktoernooi georganiseerd. Na de zomervakantie zal voor de 72e keer het toernooi van start gaan.

Traditiegetrouw wordt met het Druivenschaaktoernooi het nieuwe schaakseizoen ingeluid. Naast veel clubschakers verwelkomen wij jaarlijks ook een groot aantal thuisschakers van alle niveaus. Er wordt gespeeld op vrijdag 26 augustus, maandag 29 augustus en vrijdag 2 september in gebouw “De Kiem” Koningin Julianaweg 91 te ’s-Gravenzande.

De inschrijving voor dit toernooi is geopend. Inschrijven kan door een mail te sturen naar sgb@kabelfoon.nl of telefonisch contact op te nemen met Sandra van den Berg, tel 06-42869855.

Het toernooi bestaat uit een jeugdtoernooi en een seniorentoernooi dat open staat voor iedereen, clubschaker of thuisschaker.
De senioren beginnen om 19.30 uur, de jeugdspelers om 19.00 uur. De kosten voor dit toernooi bedragen slechts € 5,– voor jeugdspelers en € 10,– voor senioren. Naast drie gezellige avonden krijgt iedere deelnemer Westlandse druiven en de helft van de deelnemers wint een fraaie prijs.
Voor meer informatie kunt u kijken op westlandschaakt.nl onder het menu toernooien.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.