NK Condichess in Zoetermeer op Zaterdag 2 juli

Het NK Condichess voor alle leeftijden!

Op zaterdag 2 juli organiseert schaakvereniging Botwinnik het NK Condichess. Het enige toernooi waar je juist wel mag rennen. Voor het eerst is de inschrijving ook open voor alle leeftijden. Dus meld je snel aan!

Condichess is een schaakvorm waarbij de klok en het bord een aantal meter uit elkaar zijn geplaatst. Er moet dus na elke zet een afstand overwonnen worden, anders ga je uiteindelijk door je tijd. Ga jij vanaf het begin al helemaal los met rennen, of ben jij eerst een rustige loper? We zijn erg benieuwd welke strategie de meeste punten gaat opleveren.

Voor het aanmelden en meer informatie, bekijk de toernooi website via deze link http://svbotwinnik.nl/nk-condichess-2022/

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de hart.