Successen bij seniorentoernooi

Van Frans Pieter van den Bos ontvingen wij onderstaande impressie:

Nu de coronamaatregelen zijn beëindigd, konden het Senioren- en Veteranenkampioenschap en het Seniorentoernooi 2022 doorgang vinden. Er werd van 16 tot en met 22 juli in Cultureel Centrum Theothorne in Dieren onder tropische temperaturen geschaakt.

Van de 102 deelnemers bleven er uiteindelijk 84 over. Veel uitvallers dus. De vier deelnemende HSB-senioren wisten niet alleen de warmte te trotseren, maar ook nog een goed resultaat neer te zetten. Manuel Nepveu (Promotie) werd gedeeld eerste in groep 1, Frans Pieter van den Bos (persoonlijk lid KNSB) werd in groep 2 ongedeeld eerste, Bert Gerritsma (HSV) en Jan Zonneveld (Lierse en Pomar) scoorden beiden 3 punten in hun groep en stonden net niet op het podium.

Leuk en gezellig toernooi. Voor meer informatie zie https://www.seniorentoernooi.nl

Bert Gerritsma (r.) in gedachten achter het bord tijdens NK Senioren in Dieren

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.