Jeugdtoernooien komen er weer aan

Heeft iedereen genoten van de zomervakantie? Want het is weer tijd om te gaan schaken. Elk weekend is er wel een jeugdschaaktoernooi te vinden tegenwoordig. Kijkt u maar eens op de agenda om te zien hoeveel toernooien de HSB samen met haar leden al wel niet voor jullie gaat organiseren komend seizoen. Wij tellen er al 18!

Traditioneel openen we het jeugdseizoen in de regio met de GP georganiseerd door de HSB zelf. Ben jij er ook bij op zondag 11 september in de Kameleon? We gebruiken het oude bekende format waarbij minimaal 50% van de deelnemers een prijs krijgt! Daarnaast krijg je natuurlijk ook weer de vertrouwde consumptiebon om iets lekkers bij de bar te halen.
Voor meer informatie kun je terecht op de GP pagina of meld je direct aan via het aanmeldformulier.
Er is beperkt plek voor 128 schakers, daarvan zijn 75 plekjes al bezet. Weet jij een van de overige plekjes te bemachtigen en zien we jou ook bij onze opening van het seizoen?

Mocht je niet kunnen komen, niet getreurd. Er zijn nog een hoop andere toernooien te vinden op onze kalender. Dit seizoen zijn er nog 7 andere GP toernooien in de HSB-cyclus. Vergeet ook niet de schoolschaaktoernooien, de persoonlijke kampioenschappen, mogelijk zelfs landelijke toernooien en de GP-toernooien in de omgeving van Leiden en Rotterdam. Genoeg te doen dus voor de gemotiveerde schaker.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.