Schaak-offweken

Het kan niemand ontgaan zijn, evenals vorig jaar worden er diverse Schaak-Offs gehouden in alle regio’s. In de HSB-regio maar liefst negen keer kunnen thuisschakers, online-schakers en clubschakers drie ronden per avond spelen in groepen van vier. De winnaars gaan door naar de regionale finale waar gestreden wordt om plaatsen in de landelijke finale.

Er zijn nog veel plaatsen vrij bij de diverse verenigingen, dus maak reclame bij vrienden, kennissen en collega’s en spoor ze aan om ook eens mee te doen. Deelname is gratis en daar houden de Nederlanders doorgaans toch ook van.

Deelname aan meerdere voorrondes is mogelijk.

In de agenda staan alle negen voorrondes opgenomen met een directe link naar het aanmeldformulier van het betreffende toernooitje. Algemene informatie is te vinden op de site van de Schaak-Off.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.