Nieuwsbrief april 2023

De tweede nieuwsbrief van dit jaar is verzonden aan de besturen van alle HSB-verenigingen. Er is weer veel gebeurd en met succes, maar één ding is nu toch dringend aan het worden: we zoeken een nieuwe jeugdleider! Zonder iemand die deze functie vervult zal het erg moeilijk worden om alle jeugdactiviteiten en -kampioenschappen vorm te geven en te coördineren. Lees daarom vooral het stukje met de oproep en kijk rond of u iemand kent die de klus kan gaan klaren, of nog beter, geef uzelf op.

Verder zal binnenkort het Leids kampioenschap gaan beginnen en zoals inmiddels al enkele jaren de gewoonte, staat het ook open voor leden van HSB-verenigingen. Ook zal er een NK Paco Ŝako gaan plaatsvinden op zondag 21 mei in Gouda. Informatie over beide toernooien is ook hier op de site in de agenda te vinden.

U kunt de nieuwsbrief hier downloaden (rechtsklik enz.)

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.