HSV Zomercompetitie 2023

Vanaf maandag 22 mei wordt bij HSV de zomercompetitie gepeeld. Op 29 mei natuurlijk niet, want dan doen we andere belangrijke dingen, op 5 juni weer wel en op 12 juni gaan we met elkaar in conclaaf. Vanaf die datum gaan we helemaal los! 4 partijen per avond van 15 min. +5 sec. De indeling doen we met heel veel toverpoeier. Aan het einde van de zomercompetitie, dat is nog heel ver weg dus we weten niet wanneer, rolt er vanzelf een geweldenaar uit de bus met de meeste punten. Die krijgt de eretitel: Zomerschaakkampioen van HSV! Prachtig!

Als je omstreeks 19:45 uur in de zaal bent, dan doe je mee. We zijn soepel, als je eerder weg wil, of later wil komen, dan kan dat. Sla je gewoon een ronde over … Het is open voor iedereen! Haagse Schaak Vereniging, Escamplaan 55, 2547 GA  Den Haag

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.