Zoektocht jeugdleider

Afgelopen jaar heeft de HSB jeugdcommissie in samenwerking met het HSB bestuur gezocht naar een jeugdleider, helaas tot op heden zonder succes. Wij hopen via deze oproep de HSB leden (opnieuw) te benaderen met hopelijk meer succes. Dit natuurlijk om de recente opmars van de HSB jeugd voort te zetten, en de continuïteit van de HSB jeugdactiviteiten te kunnen doorzetten.

De rol van jeugdleider is een van de meest hands-on functie van de HSB. Het geleverde werk is direct zichtbaar op de gezichten van alle jeugdspelers bij de georganiseerde of gecoördineerde activiteiten. Denk gerust aan de stertrainingen, het Hutton toernooi, de regionale schoolschaak evenementen of het opstellen van de kalender. Door deze activiteiten kan de HSB jeugd bijna elk weekend wel ergens een toernooi spelen, voorkomen we overlap voor doelgroepen en bieden we talenten een laagdrempelige methode om bij te blijven met de landelijke top.

De HSB heeft afgelopen jaar de moeite genomen om voor alle functies, inclusief die van jeugdleider, een taakomschrijving te maken. Deze kan opgevraagd worden bij de jeugdleider (Max Kanbier, jeugdleider@haagseschaakbond.nl) of de secretaris (Michelle de Liefde, michelledeliefde@hotmail.com). Uiteraard is er ondersteuning van de jeugdcommissie gedurende het seizoen en alle mogelijkheid voor een warme overdracht van de huidige jeugdleider.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vliegtuig.