Zomervariantentoernooi de hele zomer bij DSC

Van maandag 10 juli tot en met 14 augustus 2023 organiseert DSC voor de 24ste maal een schaaktoernooi, om ‘de zomer door te komen’. Zes achter­een­volgende maandagavonden behandelen even zo vele gast­sprekers een interessante opening. Een uitgelezen kans om leuke nieuwe openings­ideeën op te doen dus.

Na een korte uitleg van ongeveer twintig minuten gaan de deelnemers met een uitgangsstelling aan de slag. Eenmaal met wit, eenmaal met zwart, tegen dezelfde en gelijkwaardige tegenstander. Vooraf aanmelden is niet nodig. Tijdens en na de partijen is er uiteraard tijd om na te praten, of vrij te schaken. Gezellig en leerzaam. Wil je meedoen, dan dien je rond 20:15 uur op de betreffende avond aanwezig te zijn in het DUWO Denksportcentrum in Delft, Zusterlaan 114.

De volgende sprekers komen aan bod:
10 juli Corniel Nobel
17 juli Joost Michielsen
24 juli Lucien van de Lisdonk
31 juli Jan-Willem de Jong
7 aug Richard Oranje
14 aug Henk van den Bos

Voor meer informatie en voorgaande edities: http://www.delftseschaaksite.nl/dsc/activiteiten/zomertoernooi/

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.