OKU 2024: Mastop wint C-groep, Branco 3e, Arends gedeeld 4e

Vanuit de Haagse Schaakbond is er in het weekend na Hemelvaartsdag een goed gezelschap naar Utrecht afgereisd om aldaar deel te nemen aan de 49e editie van de Open Kampioenschappen van Utrecht. Een evenement met 243 deelnemers met nog eens 70 geïnteresseerden op de wachtlijst.

lees verder onder foto’s
kanaal
kanaal
in en rond LIVE-gebouw Berenschot

Vanuit de Haagse en Leidsche regio is er vooral succes geweest in groep C. Guido Mastop van sv Botwinnik scoort – evenals Koen Zuidberg 5½ uit 6 en wint het toernooi. LSG-er Moritz Branco verliest alleen van Koen Zuidberg en wordt 3e. Herman Arends van sg Discendo Discimus opent met een nul en moet in de slotronde remise toestaan tegen Frank Terlouw en wordt gedeeld vierde.

Alle drie speelden alle ronden op LIVE-borden. Hun partijen zijn in onderstaand overzicht te vinden.

verslag Moritz Branco

Informatie vanuit Utrecht

verslagen
Groep A | Groep B | Groep C
LIVE

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.