Zomeractiviteiten SV Promotie

Rapiddriedaagse maandag 24 juni t/m maandag 8 juli

Vanaf maandagavond 24 juni tot en met 8 juli vindt verspreid over drie maandagavonden de jaarlijkse Rapiddriedaagse plaats. Iedere avond is het mogelijk drie ronden te spelen. Het speeltempo is 20 minuten en 5 seconden per zet. Deelname staat voor iedereen open. Iedere deelnemer kan zelf kiezen een, twee of drie avonden mee te doen en ook hoeveel ronden hij of zij meespeelt. Schakers van elk niveau zijn welkom.
Aanmelden kan door email te sturen naar: wl.intern.svpromotie@gmail.com of tot 19:45 aan de zaal.

Zomercompetitie maandag 15 juli t/m maandag 26 augustus

Vanaf 15 juli vindt elke maandagavond de zomercompetitie plaats waar iedere schaakliefhebber welkom is. Iedere maandag kun je één of twee partijen spelen. De eerste ronde begint om 20:15; de tweede rond 21:30. Het speeltempo (volgens beproefd recept) bedraagt afhankelijk van het verschil in speelsterkte tussen de beide spelers (40-40, 55-25 of 70-10 minuten per persoon per partij). Deelname staat voor iedereen open.  Iedere deelnemer kan zelf kiezen een of meerdere avonden mee te doen en ook hoeveel ronden hij of zij meespeelt. Schakers van elk niveau zijn welkom.
Aanmelden kan door email te sturen naar: wl.intern.svpromotie@gmail.com of tot 20:00 aan de zaal.

De speellocatie is de vaste speelzaal van de vereniging: Buurthuis ´t Span, Sullivanlijn 31 in Noordhove.

Meer informatie over deze activiteiten is te vinden op www.svpromotie.nl

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.